page_banner

O oloa fa'asologa o le puipuiga o le si'osi'omaga o fiva sima e mafai fo'i ona ta'ua Bio-soluble oloa fa'asologa o alava

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

O oloa fa'asologa o le puipuiga o le si'osi'omaga o le alava sima e mafai fo'i ona ta'ua Bio-soluble fiber fiber series oloa, e aofia ai le palanikeke alava Bio-soluble, Bio-soluble fiber laupapa, Bio-soluble fiber pepa, Bio-soluble fiber module, Bio-soluble fiber series oloa. o se tasi o mea refractory insulation o le ituaiga fou o le puipuiga o le siosiomaga, sili ona lauiloa i Europa ma le Iunaite Setete, ma isi atunuu atiae.

Bio-soluble fiber oloa, e ui i lea, e le masani ona fai mai o le soluble dietary fiber i luga o meaʻai, e pei ona fai mai le saienisi faafomaʻi, soluble fiber faʻafomaʻi (soluble fiber): e mafai ona faʻafefeteina i le vai ma fulafula, ma e mafai ona microbially agalelei i u.fiber, e masani ona i ai i totonu o le SAP laau toto ma sela interstitial, pectin, kelu laau autu, mucin, ma isi.

Bio-soluble fibre o mea inorganic, elemene faavae o se tuufaatasiga autu o le SiO2, MgO, CaO e ala i minerale smelting, , e ala i le vaega talafeagai o le tuufaatasiga talafeagai ma faiga faasaienisi, o le faatinoga i lalo o le nofoaga o le maualuga o le vevela tetee, vevela vevela, ona faʻaleagaina i meaola ma e mafai ona faasolosolo malie, mulimuli ane e mafai ona faʻaumatia mai le tino o le tagata, ae le o se aʻafiaga leaga o le tino o le tagata.

I le avea ai o se sui o oloa alava sima, alava soluble e mafai ona faia i fiber, palanikeke, laupapa, pepa, ie, maea, module ma isi.

Environmental

Bio-soluble fiber palanikeke

Bio-soluble fiber board

laupapa alava vai-soluble

Bio-soluble fiber paper

Pepa alava vai-soluble


Taimi meli: Feb-28-2022